NiinIloa

Terapia- ja hyvinvointipalvelut

+358 50 492 4154

NiinIloa on vulvodynian, yhdyntäkipujen ja lantion alueen kiputilojen hoitoon erikoistunut, seksuaaliterapia- ja asiantuntijapalvelua tarjoava yritys. Olen monipuolisesti perehtynyt seksuaaliterveyden parantamiseen ja vaalimiseen. Tärkeimpiä tavoitteitani jokaisen asiakkaan kohdalla on vähentää kipua ja lisätä hyvinvointia ja iloa.  

Kuka minä olen?

IMG_0043.png

Nainen NiinIloan takana olen minä, Niini Leppänen.

Olen kätilö ja seksuaaliterapeutti. Minun vahvuuksiani seksuaaliterapeuttina ja hoitajana on pitkä kokemus vulvodynian parissa ja kokonaisvaltainen ote terapiatyössä. Tämä lähestymistapa on itselleni luonteenomaisin tapa toimia ja se on myös tehokasta kipuongelmien hoidossa. 

Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus vulvodyniasta. Olen ylläpitänyt netissä suomenkielistä vulvodynia-opasta vuodesta 2007 lähtien. 

Tiedollisen puolen lisäksi olen läsnäoleva, herkkä ja lämmin terapeutti. Sitoudun jokaiseen asiakkaaseen syvästi. Korostan erityisesti omien tarpeiden ja tunteiden ilmaisemista. 

Uskon ihmisen yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen hoitoon. Uskon myös vahvasti siihen, että vulvodyniasta voi parantua ja se näkyy minun tavassani toimia. Toivo on tärkeää, kun taistellaan parantumisen puolesta. Siksi toivonkin, että yritykseni nimi, NiinIloa, on hyvä enne asiakkailleni. 

Valitsin yritykseni logoksi ilmapallon, sillä tärkeänä punaisena lankana työssäni on ajatus irti päästämisestä. Ilmapalloa käytetään usein mindfulness-mielikuvaharjoituksissa, kun harjoitellaan vahingollisten, turhien tai hallitsevien ajatusten ja tunteiden irti päästämistä. Ilmapallo symboloi minulle ajatusta siitä, että voimavarojen lisääntyessä ja sopivien keinojen avulla voi lopulta päästää irti ahdistuksesta, epätoivosta ja kivustakin. 


NiinIloa | Niini Leppänen

niini.leppanen@gmail.com | +358 50 492 4154

HELSINKI