Niiniloa

Terapia- ja hyvinvointipalvelut

+358 50 492 4154

Hei! Nimeni on Niini Leppänen.

Olen naisen seksuaaliseen hyvinvointiin erikoistunut seksuaaliterapeutti ja kätilö. Kokemukseni ja osaamiseni ytimessä on seksuaalisen kivun hoito. Työskentelen myös muunlaisen seksuaalisen kipuilun parissa. Olen monipuolisesti perehtynyt seksuaaliterveyden parantamiseen kokonaisvaltaisella otteella. Tärkeimpiä tavoitteitani jokaisen asiakkaan kohdalla on lisätä tyytyväisyyttä, hyvinvointia ja iloa.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolle!

Vastaanotto

Minulla on viihtyisät ja rauhalliset vastaanottotilat vanhassa puutalossa Vallilassa. Se sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Paikalle pääsee kätevästi bussilla, metrolla ja raitiovaunulla. Kadulla on myös parkkitilaa autolle.

Pääasialliset vastaanottoajat ovat arkisin, päivällä tai illalla. Viikonloppuina on mahdollista varata aikoja tarpeen vaatiessa, sopimuksen mukaan.

Vastaanottotilat sijaitsevat kodissani, joka on myös koti kahdelle kissalle. Kissat eivät yleensä oleile huoneessa vastaanoton aikana. Huoneessa on ilmanpuhdistin. 

Kannattaa huomioida, että jos olet allerginen kissoille, on mahdollista sopia tapaamiset kissattomaan ympäristöön, jos ilmoitat asiasta hyvissä ajoin. Jos tarvitset kissattoman tilan, aikoja on varattavissa pelkästään arki-iltaisin klo 17.30 jälkeen.

Jos asut kaukana, on mahdollista varata Skype-tapaamisia. Ota yhteyttä niin voimme sopia siihen liittyvistä yksityiskohdista.


NiinIloa | Niini Leppänen

niini.leppanen@gmail.com | +358 50 492 4154

HELSINKI