NiinIloa

Terapia- ja hyvinvointipalvelut

+358 50 492 4154

NiinIloa on vulvodyniaan ja kipu-ongelmien hoitoon erikoistunut, seksuaaliterapiaa tarjoava yhden naisen yritys. Olen monipuolisesti perehtynyt seksuaaliterveyden parantamiseen holistisella otteella. Tärkeimpiä tavoitteitani jokaisen asiakkaan kohdalla on lisätä seksuaalista tyytyväisyyttä, hyvinvointia ja iloa.

Minun tarinani 

Minulla on omakohtaista kokemusta vulvodyniasta, siitähän kiinnostus asiaan aikoinaan lähtikin. Oma lehmäni oli niin sanotusti ojassa. Halusin parantaa itseni. Se polku on monen vuoden saatossa johtanut tähän. Nykyään sanoisin olevani parantunut. Omakohtaisen kokemuksen, laajan tietopohjan hankkimisen ja terapiakoulutuksen jälkeen haluan auttaa myös muita sairastuneita. Siksi olen erikoistunut nimenomaan kipuongelmista kärsivien hoitamiseen. 

Siitä, että minulla on omakohtainen kokemus kipuongelmista, on ehdottomasti hyötyä työskennellessäni terapeuttina kivusta kärsivien kanssa. Haluan kuitenkin painottaa sitä, että jokainen kipu ja jokainen tilanne on yksilöllinen. En koskaan sanoisi asiakkaalleni "tiedän, miltä sinusta tuntuu". Tai "sinun täytyy toimia näin parantuaksesi". Haluan että hän kertoo minulle itse miltä hänestä tuntuu.  Voin myös ohjata, neuvoa ja ehdottaa eri hoitokeinoja siitä näkökulmasta, että mikä on yleisimmin auttanut, mitä ehkä kannattaa kokeilla. En missään nimessä usko, että keinot, jotka ovat auttaneet minua ovat ainoat tiet onneen. 

Päätin kertoa avoimesti omasta tarinastani, omilla kasvoillani, tuodakseni toivoa ja lisätäkseni tietoisuutta vulvodyniasta. En häpeä sitä mitä olen kokenut, eikä sinunkaan pitäisi. 

Haastattelut ja artikkelit

Kouvolan Sanomat 6.7.2017

Seura 11.1.2018

Fit -lehti 3/2018

IMG_1671.JPG

NiinIloa | Niini Leppänen

niini.leppanen@gmail.com | +358 50 492 4154

HELSINKI