Niiniloa

Terapia- ja hyvinvointipalvelut

+358 50 492 4154

Hei! Nimeni on Niini Leppänen.

Olen naisen seksuaaliseen hyvinvointiin erikoistunut seksuaaliterapeutti ja kätilö. Kokemukseni ja osaamiseni ytimessä on seksuaalisen kivun hoito. Työskentelen myös muunlaisen seksuaalisen kipuilun parissa. Olen monipuolisesti perehtynyt seksuaaliterveyden parantamiseen kokonaisvaltaisella otteella. Tärkeimpiä tavoitteitani jokaisen asiakkaan kohdalla on lisätä tyytyväisyyttä, hyvinvointia ja iloa.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolle!

HELMI 

"Terapian kokonaisvaltaisuus yllätti minut positiivisesti. Vulvodynian "puhkeaminen" järkytti suuresti organisoitua, suunniteltua elämääni. Sitä ei oltu käsikirjoitettu ja se tuli elämääni sellaiseen aikaan, että jo liian monta suunnittelematonta yllätystä oli elämääni suhteellisen lyhyessä ajassa järkyttänyt.

Tässä iässä luulee tuntevansa itsensä ja luulee jo tietävänsä, että ihminen on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Minulle oli liian suuri yllätys, miten suuresti tunnepuolen lukot, pelko, miellyttämisen tarve, käsittelemättömyydet, suorittaminen ja itsensä (tarkoitan sisimpänsä) laiminlyönti vaikuttaa omaan hyvinvointiin, varsinkin kun ei tiedostanut että näitä asioita siinä mittakaavassa edes olisi.

Vulvodynia oli minulle suuri mörkö. Kipu, joka tulee ja menee. Kipu jota en pysty hallitsemaan. Kipu, jota ensin pelkäsin suunnattomasti, salasin ja häpesin, yritin torjua. Terapian myötä siitä muodostui jopa osa identiteettiäni. Se on (ainakin tällä hetkellä) osa minua ja vaikka se "poistuisikin" elämästäni on se muokannut jo nyt minua ihmisenä. Opettelen nyt elämään sen kanssa. Huolehtimaan itsestäni kokonaisvaltaisesti. Hellimään ja hellittämään, helpottamaan omaa elämääni.


Kiitos Niini, että olet luonut minuun uskon siitä, että minä selviän. Tämänkin kanssa. Olen kiitollinen siitä, että olet antanut "äänen" ongelmalle, joka koskettaa monia naisia ja pariskuntia. Olet antanut työkaluja käsitellä "mörköä", joka on pelotellut ainakin minua ihan liian kauan. Enää minua ei hävetä, enää en koe syyllisyyttä."

 

Helmi koki terapiassa tärkeäksi:

  • Luottamuksen syntyminen
  • Terapeutin tietämys ja asiantuntemus, omakohtaiset kokemukset
  • Itsehoito-ohjeet
  • Kokonaisuuden ymmärrys
  • Avoimuus
  • Kumppanin mahdollisuus osallistua
tessa-rampersad-335923.jpg

NiinIloa | Niini Leppänen

niini.leppanen@gmail.com | +358 50 492 4154

HELSINKI